مشاوره رایگان در تمامی ساعات شبانه روز
آینده دیزل ژنراتورها آینده دیزل ژنراتورها
سه شنبه, 06 ارديبهشت 1401 ساعت 11:05
این مورد را ارزیابی کنید
(3 رای‌ها)

آینده دیزل ژنراتورها در ایران و جهان چگونه خواهد بود؟ | خوشبینانه است؟

به نظر نمی‌رسد که مدت‌ها قبل دیزل ژنراتورها پاسخگوی مشکلات بسیاری از صنایع بوده‌اند، چه برای بیمارستان‌ها یا دیتا سنترها (مراکز داده) و چه صرفاً برای مزارع یا سایت‌های ساخت و ساز در مکان‌های دور. با این حال، در دهه‌های اخیر شاهد مجموعه‌ای از مقررات پیرامون چالش‌هایی بوده‌ایم که سیاره ما به زودی با آن مواجه خواهد شد.
انتشار گازهای گلخانه‌ای و سر و صدا، دو حوزه‌ای بوده‌اند که به منظور افزایش سازگاری دیزل ژنراتورها با محیط زیست نیاز است که به آنها رسیدگی شود.
این موضوع باعث ایجاد چند سؤال مهم می‌شود. آیا آینده سبزتر به این معنی است که دیزل ژنراتورها در نهایت به کلی از بین خواهند رفت؟ آیا آنها می‌توانند به توسعه خود ادامه دهند تا با مقرراتی و قوانینی که قرار است صادر شوند، مطابقت داشته باشند؟ با پیشرفت در انرژی‌های جایگزین، به ویژه توربین‌های بادی و خورشیدی، آیا دیزل ژنراتورها در آینده قادر به رقابت با آنها خواهند بود؟
در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

آینده ژنراتور در کشورهای اروپایی

آینده ژنراتور در کشورهای اروپایی

از آنجایی که افراد بیشتری زندگی خارج از شبکه برق را انتخاب می‌کنند (به عنوان مثال افرادی که از پنل‌های خورشیدی برای تأمین برق مصرفی خود استفاده می‌کنند.)، تغییر به سمت تولید برق از منابع تجدیدپذیر وجود دارد.
فناوری به این تغییر کمک کرده است. هم اکنون نیروگاه‌های خورشیدی و توربین‌های بادی گزینه‌های کارآمدتر و قابل‌ دسترس‌تری هستند. یک نصب حرفه‌ای مدرن که دیگر نیازی به تغییر دستی بین منابع انرژی توسط مالک ندارد. منبع تغذیه را کنترل می‌کند و به طور خودکار تغییر می‌کند تا اطمینان حاصل شود که منبع تغذیه و انرژی ثابت و مداومی را دریافت می‌کنید.
اغلب ژنراتورهای دیزلی در این سیستم‌ها گنجانده می‌شوند، اما سیستم فقط از آنها به عنوان آخرین راه‌حل استفاده می‌کند، که میزان سوخت دیزل مصرفی را تا حد زیادی کاهش می‌دهد و همچنین کل سیستم شما را کارآمدتر و ارزان‌تر می‌کند. این سیستم‌های هیبریدی قابلیت اطمینان یک ژنراتور دیزلی سنتی را بدون اشکالات معمول مانند نویز، هزینه و انتشار گازهای گلخانه‌ای، ارائه می‌کنند.

آینده ژنراتور در ایران

بازار در حال تغییر است، شرایط ژنراتورها چطور خواهد بود؟ شاید این سؤال برای شما نیز پیش آمده باشد؟
برای افرادی که در مناطق روستایی با برق اصلی نامطمئن زندگی می‌کنند یا برای کسانی که کاملاً بدون اتصال به شبکه برق زندگی می‌کنند، دیزل ژنراتورها برای مدتی برق پشتیبان یا منبع اصلی برق را برای آنها فراهم کرده‌اند.
با این حرف‌ها به دلیل اینکه در کشور ما همچنان زیرساخت‌های کافی و مناسب برای استفاده از سیستم‌های هیبریدی وجود ندارد، همچنان استفاده از انواع ژنراتورها برای تأمین برق مصرفی بهترین گزینه خواهد بود.

چرا انرژی‌های تجدیدپذیر پرطرفدارتر می‌شوند؟

همان‌طور که بازار شاهد تغییر به سمت استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر است، هزینه‌های تولید همچنان کاهش می‌یابند. با توجه به اینکه این فناوری نسبتاً جدید بوده، سرعت توسعه سریع بوده است. گزینه‌های توربین خورشیدی و بادی موجود در حال حاضر بسیار کارآمدتر و مقرون به‌صرفه‌تر از همین یک دهه پیش هستند. وقتی این مورد با پیشرفت‌هایی در فناوری باتری که می‌تواند انرژی تولید شده را ذخیره کند، ترکیب شود، به این معنی است که گزینه‌ای بسیار وسوسه‌انگیز، قابل استفاده و واقعی‌تر از یک دهه پیش دارید.

در آینده چه چیزی در انتظار شماست؟

آینده ژنراتور چه خواهد بود؟

منابع انرژی تجدیدپذیر با سرعتی که ژنراتورهای دیزلی نمی‌توانند با آن برابری کنند به توسعه خود ادامه خواهند داد. با این حال، مردم همچنان خواهان آرامش کامل هستند. این به این معنی است که بسیاری از مردم همچنان ترجیح می‌دهند یک سیستم پشتیبان کوچک و کارآمد دیزلی برای تولید انرژی تجدیدپذیر خود داشته باشند، حتی اگر در آینده هرگز به آن نیازی نباشد.
کاربرد ژنراتورهای دیزلی در صنایع مانند مخابرات و ساخت و ساز که سعی در کار در نقاط بسیار دورافتاده جهان دارند، ادامه خواهد یافت. این روش یک راه حل سریع برای ایجاد منبع تغذیه موقت برای آنها فراهم می‌کند. با این حال، در بازارهای مسکونی و کشاورزی که نیاز به نصب دائمی دارند که قابلیت اطمینان طولانی مدت، صرفه جویی و بهبود شرایط زندگی آنها (کاهش صدا و انتشار گازهای گلخانه‌ای) را ارائه می‌دهد، تغییر به سمت تولید انرژی تجدیدپذیر یا سیستم‌های سبک هیبریدی که در بالا ذکر شد، ادامه می‌یابد.

خواندن 440 دفعه

نظر دادن

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.